KenkäForum on virallinen Skechers -myymäläsi Jyväskylässä!

Tervetuloa Skechers shop in shop -myymälään KenkäForumiin Jyväskylään! Meiltä löydät erittäin laajan valikoiman Skechersejä niin naisille kuin miehillekin – kaikkina vuodenaikoina. Tiesitkö, että KenkäForum on Suomen ensimmäinen virallinen Skechers shop-in-shop -kumppani?

KenkäForum on monipuolinen kenkäkauppa Jyväskylän keskustassa. Löydät meidät Kävelykadun tasolta Kauppakeskus Forumin kolmannesta kerroksesta. Olemme jo yli kolme vuosikymmentä toiminut perheyritys, josta löydät laajan valikoiman naisten ja miesten kenkiä sekä laukkuja parhailta merkeiltä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään löytämään juuri sinun jaloillesi sopivat kengät.

SKECHERS on perustettu vuonna 1992 Manhattan Beachillä Kaliforniassa. Yli 25 vuodessa valikoima on kasvanut useisiin tuhansiin malleihin ja kattaa nykyään laajan valikoiman kenkiä miehille, naisille ja lapsille. Skechers on kehittynyt palkituksi elämäntavaksi ja suorituskyvyksi, ja se tunnetaan tyylikkäistä, mukavista jalkineista ja vaatteista, joita miljoonat ihmiset käyttävät ympäri maailman.

Monipuolinen Skechers-valikoima

Skechers tunnetaan monipuolisesta valikomastaan, josta löytyy varmasti myös juuri sinulle sopiva tulevat suosikkikenkäsi! Tarvitsetpa kengät sitten vapaa-aikaan, lenkkeilyyn, kuntosalille, töihin tai reissuun – Skechersiltä löytyy aina ratkaisu.

Monista Skechersin malleista löytyvät Air-Cooled Memory Foam -pohjat tarjoaa erinomaista mukavuutta jaloillesi koko päiväksi. Pääset tutustumaan myymälästämme löytyviin Slip-ins, ArchFit- ja Max Cushioning TV-mainosmallistoihin alapuolen esittelyvideoilta. Näiden lisäksi löydät KenkäForumista monet muutkin Skechersin mallisarjat, kuten Relaxed Fit, Bobs, GOwalk, Go Run, UNO, Ultra Flex, Flex Appeal, Sandals – ja paljon muuta!

Tervetuloa ostoksille Jyväskylän KenkäForumin Skechersin shop-in-shop myymälään. Yhteystietomme ja aukioloaikamme löydät täältä.

Slip-ins TV-mainos

ArchFit TV-mainos

Max Cushioning TV-mainos