Click & Collect -palvelumme tarjoaa sinulle kätevän tavan varata osan tuotteistamme suoraan netistä ja noutaa sen vaivattomasti sinulle sopivana ajankohtana myymälästämme. Varattuasi tuotteen, voit vielä sovittaa sen ennen ostopäätöstä myymälässämme ja maksaa tuotteen suoraan kassalle.

Miten teen varauksen?

KenkäForumin Click & Collect -palveluun kuuluvan valikoiman löydät Facebook-kauppamme kautta.  Voit tehdä varauksen tuotteesta suoraan tuotteen sivulta “Lähetä viesti” -painikkeella tai vaihtoehtoisesti ottamalla yhteyttä Messengerin kautta KenkäForumin sivuilla. Mikäli et kuulu Facebookiin niin voit varata tuotteen ottamalla yhteyttä tämän sivun oikeasta alareunasta löytyvän Messenger-kuvakkeen kautta ja kertomalla, minkä tuotteen haluat varata. Varauksen voi tehdä myös puhelimitse numerosta 014 522 865.

Miten voin noutaa tuotteen?

Varattuasi tuotteet myymäläämme, voit noutaa sen välittömästi varauksen vahvistamisen jälkeen. Varaamiasi tuotteita säilytetään sinulle myymälämme noutopisteellä seuraavan aukiolopäivän loppuun saakka, jonka jälkeen se raukeaa automaattisesti. Mikäli tarvitset pidemmän noutoajan, niin kerrothan siitä varausta tehdessäsi. Voit rauhassa sovittaa tuotetta myymälässämme ennen ostopäätöstä ja saada apua henkilökunnaltamme.

Kuinka paljon Click & Collect -palvelu maksaa?

Palvelu on asiakkaillemme täysin maksuton.

Pääset tutustumaan tällä hetkellä palveluun kuuluvaan valikoimaamme tästä.