Tommy Hilfiger kengät Jyväskylä KenkäForum

Miesten kengät - KenkäForum

KenkäForumista löydät miesten kengät moneen menoon. Valikoimastamme löydät kenkiä muun muassa seuraavilta merkeiltä: Björn Borg, Rieker, Ten Points, Bugatti, Tommy Hilfiger, Skechers ja Fila.

Björn Borg

Sporttisen tyylikkäät Brörn Borgin kengät käyvät moneen menoon. KenkäForumin valikoimasta löydät Björn Borgin mallistoa vuodenajasta riippumatta.

Björn Borg kengät Jyväskylä KenkäForum
Rieker kengät Jyväskylä KenkäForum

Rieker

Saksalainen Rieker on valmistanut kenkiä jo vuodesta 1874 alkaen. Riekerin kengät ovat sekä koristeellisia että muodikkaita. Riekerit ovat käytössä mukavan kevyitä ja joustavia. Näitä monipuolisia ominaisuuksia yhdistelemällä syntyy erityinen Rieker Antistress -kenkä. KenkäForumista löydät laajan valikoiman Riekerin kenkiä vuodenajasta riippumatta.

Ten Points

Ruotsalainen Ten Points on valmistanut laadukkaita nahkaisia kenkiä jo vuodesta 1983. Käsityönä Euroopassa valmistettavat kengät ovat ajattomia klassikoita, joista monet löydät myös KenkäForumista.

Ten Points kengät Jyväskylä KenkäForum

Bugatti

Bugatti on yksi euroopan vanhimmista ja tunnetuimmista kenkävalmistajista. Tyylikkäistä ja laadukkaista kengistään tunnettu Bugatti on perustettu jo vuonna 1866 Scotlannissa, jossa nuori yrittäjä Alexander Begg aloitti kenkien valmistuksen. KenkäForumista löydät laajan valikoiman Bugattin jalkineita.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger on yksi vaatealan tunnetuimmista brändeistä. New Yorkissa 1985 perustettu merkki saa inspiraationsa popkultuurista ja amerikkalaisesta perinnöstä. Rennoista ja tyylikkäistä Hilfigerin kengistä löytyy klassikkoja sekä uutuuksia moneen makuun. KenkäForumista aatavilla myös Tommy Jeans -malliston kenkiä.

Skechers miesten kengät Jyväskylä KenkäForum

Skechers

Skechersin tarina alkaa kalifornialaisesta rantatalosta, missä ensimmäiset Skechersit syntyivät työkengiksi ja saavuttivat nopeasti laajan suosion. Seuraavan 25 vuoden aikana valikoima kasvoi tuhansiin malleihin ja tänä päivänä laaja valikoima kohtaa jalkinetarpeet ympäri maailman. 

KenkäForum on Skechersin virallinen shop-in-shop -kumppani Jyväskylässä. Lue lisää täältä.

Fila

Fila on brändi, jonka sporttiset ja näyttävät kengät tunnistaa jo kaukaa. KenkäForumista löydät Filan kengistä klassikkomallit ja paljon muuta.

Fila kengät Jyväskylä KenkäForum