Naisten kengät - KenkäForum

KenkäForumista löydät naisten kengät monipuolisesti. Mallistoomme kuuluvat muun muassa seuraavat merkit: Rieker, Remonte, Skechers, Ten Points, Musse&Cloud, Tamaris, Bugatti, Fila, Jana, Gabor, Ara, Legero, Caprice, Migant, Igi&Co, Emma ja Marco Tozzi

Rieker kengät Jyväskylä KenkäForum

Rieker

 

Saksalainen Rieker on valmistanut kenkiä jo vuodesta 1874 alkaen. Riekerin kengät ovat sekä koristeellisia että muodikkaita. Riekerit ovat käytössä mukavan kevyitä ja joustavia. Näitä monipuolisia ominaisuuksia yhdistelemällä syntyy erityinen Rieker Antistress -kenkä. KenkäForumista löydät laajan valikoiman Riekerin kenkiä vuodenajasta riippumatta.

Remonte

 

Remonten kengissä yhdistyvät paitsi tyylikkyys ja muodikkuus niin myös erinomainen laatu. Remonte-kengät on suunniteltu kestämään käyttöä ja lisäksi ne ovat erittäin mukavat jalassa.

Skechers naisten kengät Jyväskylä KenkäForum

Skechers

 

Skechersin tarina alkaa Yhdysvaltain Kaliforniasta, missä ensimmäiset Skechersit syntyivät työkengiksi ja saavuttivat nopeasti laajan suosion. Seuraavan 25 vuoden aikana valikoima kasvoi tuhansiin malleihin ja tänä päivänä laaja valikoima kohtaa jalkinetarpeet ympäri maailman. 

KenkäForum on Skechersin virallinen shop-in-shop -kumppani Jyväskylässä. Lue lisää täältä.

Ten Points

 

Ruotsalainen Ten Points on valmistanut laadukkaita nahkaisia kenkiä jo vuodesta 1983. Käsityönä Euroopassa valmistettavat kengät ovat ajattomia klassikoita, jonka mallistosta löydät muun muassa kestosuosikkina Pandora-mallin.

Musse&Cloud

 

Espanjalaisen Musse & Cloudin valikoimasta löytyy takuuvarmoja klassikoita moneen makuun. Laadukkaat nahkaiset kengät kestävät käyttöä ja ovat miellyttävät jalassa.

Tamaris

 

Tamariksen mallistosta löytyy laaja valikoima kenkiä muodikkaalle naiselle. Saappaat, nilkkurit, avokkaat, talvikengät – kaikki mitä tarvitset!

Tamaris kengät Jyväskylä KenkäForum

Bugatti

 

Bugatti on yksi euroopan vanhimmista ja tunnetuimmista kenkävalmistajista. Tyylikkäistä ja laadukkaista kengistään tunnettu Bugatti on perustettu jo vuonna 1866 Scotlannissa, jossa nuori yrittäjä Alexander Begg aloitti kenkien valmistuksen. KenkäForumista löydät laajan valikoiman Bugattin jalkineita.

Marco Tozzi

 

Marco Tozzi kengät on modernin ja muotitietoisen naisen valinta. Merkiltä löytyy laaja valikoima tuttuja klassikoita, mutta myös jatkuvasti rohkeita uutuuksia.

Tervetuloa tutustumaan KenkäForumin Marco Tozzi -valikoimaan myymäläämme.

Jana kengät Jyväskylä KenkäForum

Jana

 

Janan kengissä yhdistyy muodikas ulkomuoto ja mukavuus. Korkealuokkaiset materiaalit, mukava ja joustava sisäpohja takaavat sen, että kengillä jaksaa olla liikkeellä koko pitkän päivän. KenkäForumin valikoimasta löytyy myös Janan H-lestisiä malleja, jotka jättävät jalalle hyvin tilaa.

Gabor

 

Saksalainen Gabor on valmistanut kenkiä jo 1940-luvulta alkaen. Joachim ja Bernhard Gaborin perustamaa kenkätehdasta johtaa nykyisin Joachim Gaborin poika Achim. KenkäForumista löydät laajan valikoiman Gaborin tyylikkäitä ja mukavia kenkiä – lisäksi saatavilla myös Gaborin laukut.

Ara

 

Aran tavoitteena on kehittää kenkiä, jotka ovat ajattoman tyylikkäitä. Aran tyylikkäiden, mutta mukavien kenkien valikoimista löytyy jalkineet jokaiseen makuun.

Legero

 

Legeron kengät ovat kevyitä, valmistettu parhaista raaka-aineista, mukavia käyttää ja tyylikkäitä. Sneakerit, sandaalit, nilkkurit, talvikengät, matalat kengät – kaikki, mitä tarvitset. KenkäForumin valikoimasta löytyy Legerot vuodenajasta ja säästä riippumatta.

Caprice

 

Kauniit, klassiset vai sporttiset? Ei hätää, Capricen valikoimasta löytyy vaihtoehto näihin kaikkiin. Capricen kengät valmistetaan parhaista raaka-aineista, kuten nahasta, käsityönä. Laadukkaat Caprice-kengät ovat paitsi kestäviä niin näyttäviä. KenkäForumista löydät monipuolisen valikoiman Capricen kenkiä.

Migant

 

Migantilta löydät laajan valikoiman muodikkaita ja mukavia kenkiä. Tervetuloa tutustumaan mallistoomme myymälässämme!

Migant kengät Jyväskylä KenkäForum

Igi&Co

 

IGI&CO on vakiinnuttanut parinkymmenen vuoden historiansa aikana paikkansa muotitietoisen naisen sydämeen. Italialaisen kenkävalmistajan kengät tunnetaan keveydestään, hengittävyydestään ja mukavuudestaan. IGI&COn tavoitteena on luoda sporttisia kenkiä, joissa yhdistyy urbaani ulkomuoto ja niitä voi käyttää niin arjessa kuin juhlassakin.

KenkäForumin mallistoon kuuluu laaja valikoima IGI&COn kenkiä.

Emma

 

Emma-kengissä yhdistyvät laadukkaat materiaalit, mukavuus ja tietenkin tyylikkyys! Emma-kenkien jokainen mallisarja on omanlaisensa, joista löytyy mielenkiintoisia yksityiskohtia. KenkäForumista löydät itsellesi haluamasi Emma-kengät.

Fila kengät Jyväskylä KenkäForum

Fila

 

Fila on brändi, jonka sporttiset ja näyttävät kengät tunnistaa jo kaukaa. KenkäForumista löydät Filan kengistä klassikkomallit ja paljon muuta.